Комп'ютерна Академія IT Step - повноцінна IT-освіта для дорослих і дітей. Ми навчаємо з 1999 року. Авторські методики, викладачі-практики, 100% практичних занять.

Ви використовуєте застарілий браузер!

Ваш браузер Internet Explorer, на жаль, є застарілим. Ця версія браузеру не підтримує багато сучасних технологій, тому деякі функції сайту можуть працювати з помилками. Рекомендуємо переглядати сайт за допомогою актуальних версій браузерів Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Телефон повинен бути в форматі
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

‼ КАРАНТИН У Комп'ютерній Академії ШАГ ‼

‼️Важлива інформація‼️

Однією з пріоритетних цінностей Академії ШАГ завжди була безпека та здоров’я кожного відвідувача і працівника Академії. 

З 12 березня до 3 квітня ‼! КАРАНТИН У Комп'ютерній Академії ШАГ ‼!ПРАЦЮЄМО, але дистанційно.!!!  студенти навчаються також дистанційно!!!

Ми також розуміємо, як важливо не переривати навчальний процес і потім подавати його у прискореному режимі. Тому для окремих груп студентів була налаштована можливість віддаленого навчання.
Слідкуйте за оновленнями в електронній системі MyStat.

Комп'ютерна  Академія ШАГ змушена скоригувати свою роботу згідно вимог інститутів влади і повідомити про скасування найближчих заходів за всіма напрямками - Професійної Комп'ютерної Освіти, Малої Комп'ютерної Академії та Річних курсів.

 

Академія ШАГ уважно слідкує за розвитком подій і обов'язково проінформує про відновлення заходів по закінченню карантину в країні.

Бережіть своє здоров’я!

Хто бажає долучитись до навчання онлайн, переходьте за посиланням:

Інформація про програми та напрямки навчання на сайті: https://lutsk.itstep.org/

Замовити зворотній дзвінок
IT STEP SCHOOL
Триває набір у загальноосвітню школу з поглибленим вивченням іноземних мов! Цікаво? Реєструйся!

Цей сайт використовує Cookies

Політика конфіденційності