Комп'ютерна Академія IT Step - повноцінна IT-освіта для дорослих і дітей. Ми навчаємо з 1999 року. Авторські методики, викладачі-практики, 100% практичних занять.

Ви використовуєте застарілий браузер!

Ваш браузер Internet Explorer, на жаль, є застарілим. Ця версія браузеру не підтримує багато сучасних технологій, тому деякі функції сайту можуть працювати з помилками. Рекомендуємо переглядати сайт за допомогою актуальних версій браузерів Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Телефон повинен бути в форматі
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Підтвердіть свою згоду на обробку персональних даних. Ми зобов'язуємося використовувати отриману інформацію тільки всередині нашої компанії, і не передавати третім особам.

Детальніше

У Луцьку пройшла масштабна конференція START IN IT

?Наш світ не стоїть на місці, знання постійно оновлюються, але факт присутності IT технологій в нашому житті безперечний.

Саме тому 30 листопада ми провели масштабну конференцію "Старт в IT" у Луцьку! ???

?Ми запросили професіоналів, які поділилися крутими знаннями.???

Успішні спікери з відомих IT-компаній, які однаково люблять і горять своєю справою поділилися своїм досвідом як успішно підкорити сферу IT, розкрили секрети створення резюме на мільйон і розповіли про підводні камені.

?А з яким запалом вони показували свої презентації і розповідали про свої проекти!

Величезне спасибі всім, хто був з нами, хто ділився своїми історіями та інсайтами?

?Величезне спасибі спікерам: Ruslan Novikov , Yaroslava Bondar, Andrii Siruk, Roman Loboda, Сергію Сидорчику, Олександр Слупко, Олександру Лінчуку та модератору Миколі Лінчуку.???

?Окрема подяка спонсорам конференції: VolWest Group, Департаменту сім'ї, молоді та спорту Луцької Міської Ради, громадській організації «Фейсгов», найбільшому міжнародному об’єднанню супермаркетів «SPAR», інформаційному партнеру Район.Луцьк , Культурно – розважальному центру «Адреналін Сіті», Бізнес Академії Практичного Менеджменту (РМВА), сайту пошуку роботи №1 в Україні Work.ua , Музею сучасного українського мистецтва Корсаків та Компанії «Техно Модуль».

Гортайте карусель?

До зустрічі у 2020!???

 

 

Замовити зворотній дзвінок
IT STEP SCHOOL
Триває набір у загальноосвітню школу з поглибленим вивченням іноземних мов! Цікаво? Реєструйся!

Цей сайт використовує Cookies

Політика конфіденційності