Комп'ютерна Академія IT Step - повноцінна IT-освіта для дорослих і дітей. Ми навчаємо з 1999 року. Авторські методики, викладачі-практики, 100% практичних занять.

Ви використовуєте застарілий браузер!

Ваш браузер Internet Explorer, на жаль, є застарілим. Ця версія браузеру не підтримує багато сучасних технологій, тому деякі функції сайту можуть працювати з помилками. Рекомендуємо переглядати сайт за допомогою актуальних версій браузерів Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Телефон повинен бути в форматі
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

International It Forum 2019

Запрошуємо Вас та членів Вашої команди приєднатися до International It Forum 2019, який пройде 27 вересня 2019 року у м. Запоріжжя. 

International IT Forum – масштабний івент, організований групою компаній Global Genesis на чолі з Артуром Гарсляном, за підтримки Офісу Президента України. Це офіційний захід міжнародного рівня, на якому безпосередніми ініціаторами та розробниками процесу діджиталізації в Україні буде презентовано бренд цифрової держави. 

Для кого захід? Для власників бізнесу, керівників та топ-менеджменту компаній, фахівців SMM, ІТ спеціалістів і проактивних мешканців міста. .

Що чекає на відвідувачів International IT Forum?

- Велика сцена спікерів. Саме тут виступатимуть одинадцять мотиваційних спікерів світового та національного рівня, серед яких власники та топ-менеджери таких компаній як: Microsoft, rLoop, незалежна креативна компанія FEDORIV, іспанський стратап GLOVO, Uber, Art Nation та інші компанії, назви яких є символом беззаперечного успіху. До речі, одним з хедлайнерів International IT Forum буде Андрій Федорів, засновник незалежної креативної компанії FEDORIV. Більше про спікерів Ви можете побачити на сайті International It Forum 2019, який постійно оновлюється актуальною інформацією. 

- Мала сцена спікерів, де ми робимо акцент на змістовному пропрацюванні певної тематики – від смарт технологій у муніципальному управлінні до сучасних трендів у діджитал інструментах для малого і середнього бізнесу

- Масштабна Expo зона, де будуть представлені найновіші розробки у сфері робототехніки, віртуальної та доповненої реальності, 3Д друку і навіть штучного інтелекту. Ознайомитися з експонатами можна на сайті.

Для тих, хто бажає долучитися до якісного нетворкінгу, дізнатися можливості державно-приватного партнерства в межах діджиталізації України, отримати фідбек щодо можливостей та перспектив національного бізнесу – організатори підготували Панельну дискусію. Саме тут зберуться експерти для відкритого обговорення щодо досвіду інших країн, можливостей перетворення України на продуктову країну, партнерства між бізнесом та владою. Модератором панельної дискусії виступить  Дмитро Прядко, заступник голови комітету з IT у Спілці Українських підприємців. 

Спеціально для Вас ми підготували приємну пропозицію: промокод на знижку для квитка Business Class, скориставшись яким, ви заощаджуєте 10% від вартості квитка та приєднуєтеся до наймасштабнішої події цієї осені у Південо-Східному регіоні України.

Замовити квиток: https://global-itf.net?ref=step 

Ваш промокод: ITF2019_step_27092019

До зустрічі на International IT Forum!

 

Замовити зворотній дзвінок
IT STEP SCHOOL
Триває набір у загальноосвітню школу з поглибленим вивченням іноземних мов! Цікаво? Реєструйся!

Цей сайт використовує Cookies

Політика конфіденційності