Комп'ютерна Академія IT Step - повноцінна IT-освіта для дорослих і дітей. Ми навчаємо з 1999 року. Авторські методики, викладачі-практики, 100% практичних занять.

Ви використовуєте застарілий браузер!

Ваш браузер Internet Explorer, на жаль, є застарілим. Ця версія браузеру не підтримує багато сучасних технологій, тому деякі функції сайту можуть працювати з помилками. Рекомендуємо переглядати сайт за допомогою актуальних версій браузерів Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Телефон повинен бути в форматі
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Летимо з нами в США?ПУТІВКА У Сієтл ВІД КОМП’ЮТЕРНОЇ АКАДЕМІЇ ШАГ!

Цього року Комп’ютерна Академія ШАГ запрошує дітей віком 11-16 років провести одну зі змін Junior Summer Camp в Сіетлі. Ця можливість провести 13 днів в технологічному центрі США.

 Діти будуть жити в затишному будинку, займатися за оновленою програмою, відвідають офіси найбільш інноваційних ІТ-компаній світу: Microsoft, Twitter, Valve (творці Half-Life, Counter-Strike, Day of Defeat, Alien Swarm і Dota 2), Google і інших . Коли ще можна побувати в серці світових ІТ-гігантів?Програма табору неймовірно насичена.  

Їх чекає:       

розробка ігор;·       3D-друк і 3D-графіка;·       роботи, робототехніка і програмування.·       вони відвідають офіси найбільших IT-компаній, які знаходяться в Сіетлі і побачать місто.Вже заплановані екскурсії в офіс Microsoft, Google, Boeing і Expedia.·       навчання в таборі проводитимуться англійською, але дітей буде супроводжувати вожатий з України. 

Діти проведуть в Сієтлі 13 днів. У день прильоту і відльоту - тільки екскурсії та ігри.

У Сієтлі для них орендували затишний будинок, оточений лісом, в якому будуть жити учасники зміни. В день прибуття діти знайомитимуться, відпочивати від перельоту і грати. А ви вже знаєте, чим буде зайнятий ваш дитина цього літа? Кількість місць в Junior Summer Camp в Сієтлі обмежено. 

У вартість Табору входить:

- проживання в затишному будинку,

- харчування,

- освітня програма,

- екскурсії в IT-компанії,

- культурна і розважальна програма,

- супровід куратора групи та місцевого вожатого,

- транспортні витрати у США,

- страхування.

Дати змін:

18.06-30.06

30.06-12.07

12.07-24.07

24.07-5.08

5.08-17.08

17.08-29.08

Встигніть забронювати веселе літо для своєї дитини!

Поспішайте Забронювати місце до 1 березня, діє раннє бронювання місць.

Довідки за телефонами: 

(095) 609-58-38;

 (097) 114-52-50

 

Замовити зворотній дзвінок
IT STEP SCHOOL
Триває набір у загальноосвітню школу з поглибленим вивченням іноземних мов! Цікаво? Реєструйся!

Цей сайт використовує Cookies

Політика конфіденційності