Комп'ютерна Академія IT Step - повноцінна IT-освіта для дорослих і дітей. Ми навчаємо з 1999 року. Авторські методики, викладачі-практики, 100% практичних занять.

Ви використовуєте застарілий браузер!

Ваш браузер Internet Explorer, на жаль, є застарілим. Ця версія браузеру не підтримує багато сучасних технологій, тому деякі функції сайту можуть працювати з помилками. Рекомендуємо переглядати сайт за допомогою актуальних версій браузерів Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Телефон повинен бути в форматі
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Випускник Комп’ютерної Академії ШАГ створив свій перший стартап - Taste of Life

Випускник  Комп’ютерної Академії ШАГ напрямку «Розробка та просування Web- проектів» та приватний підприємець ресторанного бізнесу  Гурський Денис Олександрович створив свій перший  стартап - Taste of Life , першу у Луцьку та  в  Україні мережу для реального спілкування.

За словами винахідника,  навчання в Академії ШАГ було дуже цікавим, з кожним днем навчання я все більше переконувався, що я повинен пов’язати життя з IT, лише від Вас залежить чого Ви досягнете у житті».

«Завжди цікавився новітніми технологіями та IT, тому і вирішив пов’язати своє захоплення IT з роботою у ресторанному бізнесі. Відразу після навчання почав обдумувати ідею стартапу», - розповів Денис..

Стартап Taste of Life - перша мережа для реального спілкування!

Це сервіс для бронювання столиків у різних закладах, де можна замовляти їжу на винос та з доставкою додому , а також  маркетплейс для закладів ресторанного господарства з елементами соціальної мережі: новинна стрічка, дописи, друзі, позначення у закладах, база закладів, у яких можна відмітитись, яка включає майже всі заклади Луцька. Зареєстровані заклади можна також рекламувати у соціальних мережах, що є ще одним плюсом для закладів (безкоштовна реклама).

Кожному закладу надається безкоштовний домен у нашій доменній зоні. На власному сайті можна розмістити зручне меню, з категоріями страв, описом, цінами та можливістю замовлення. Заклад може розміщувати в себе на сторінці (сайті) свої акції та пропозиції.

Зареєструватись можна на сайті https://tasteol.com/ або одним кліком 

увійшовши через Фейсбук https://www.facebook.com/tasteol/posts/783843515331135

Замовити зворотній дзвінок
IT STEP SCHOOL
Триває набір у загальноосвітню школу з поглибленим вивченням іноземних мов! Цікаво? Реєструйся!

Цей сайт використовує Cookies

Політика конфіденційності