Комп'ютерна Академія IT Step - повноцінна IT-освіта для дорослих і дітей. Ми навчаємо з 1999 року. Авторські методики, викладачі-практики, 100% практичних занять.

Ви використовуєте застарілий браузер!

Ваш браузер Internet Explorer, на жаль, є застарілим. Ця версія браузеру не підтримує багато сучасних технологій, тому деякі функції сайту можуть працювати з помилками. Рекомендуємо переглядати сайт за допомогою актуальних версій браузерів Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Телефон повинен бути в форматі
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

IT'S SCHOOL - презентація першої ІТ-школи Луцька

Ви хочете, щоб ваша дитина навчалася у справді сучасній школі, де головне – не оцінки, а знання? Де іноземну мову дійсно вчать, аби вміти нею говорити, а не просто виконувати вправи зі словником. Де технологіям приділяють максимум уваги, бо за ними майбутнє. Де діти не бояться висловити власну думку. Тоді IT'S SCHOOL – саме для Вас!

 

У суботу, 13 червня, ми представимо першу ІТ-школу Луцька. Це абсолютно новий продукт Комп'ютерної Академії ШАГ. Уже з вересня ми почнемо навчання за новітніми стандартами освіти. А поки що запрошуємо усіх зацікавлених на презентацію закладу!

 

IT'S SCHOOL – це загальноосвітня школа з 5 по 11 клас. Цьогоріч набираємо учнів у 5-9 класи (навчаємо до 11 класу включно). Навчання в ІТ-школі – повністю нового формату. Під час презентації ви познайомитися з директором школи, почуєте наші переваги та цінності, дізнаєтеся всі нюанси щодо навчання та оплати.

 

А поки що – головні особливості та переваги навчання:

 

Вивчення двох іноземних мов: англійська, китайська та  іспанська. Групи ділимо не за віком чи класом, а за рівнем знання мови. Такий формат є більш ефективним та дієвим. Під час навчання діти отримають міжнародні сертифікати на знання мови.

 

Вивчення ІТ: програмування, дизайн, мережі, створення ігор, сайтів, розробка мобільних додатків – усе те, що лиш набуває актуальності та буде корисним незалежно від вибору професії. Підтвердження знань міжнародними сертифікатами від компаній Google, Microsoft.

 

Особистісний розвиток. Діти дізнаються, що таке soft skills:  психологія комунікації, ораторські навички, впевненість, емоційний інтелект,  критичне мислення.

 

Замість підручників – планшет. Кожна дитина отримає власний планшет, в якому будуть зібрані всі необхідні підручники та програмне забезпечення для ефективного та цікавого навчання.

 

Гейміфікація та система мотивації школярів. Ми залучаємо дітей в навчальний процес шляхом гри. Замість нудних завдань – цікаві квести. А за кожне досягнення – приємні бонуси.

 

Електронний щоденник – це платформа для розвитку, моніторингу успішності, комунікації з адміністрацією школи. Усі розклади проставлені наперед програмою. Замість того, аби заповнювати щоденник, дитина зможе зробити щось більш корисне: почитати книжку або подивитись мультик англійською мовою.

 

Домашнє завдання діти виконуватимуть в школі. Ми розуміємо, що вдома дитина має більше часу проводити з батьками, відпочивати та приділяти час власному хобі.

 

Підготовка до ЗНО без репетиторів в межах навчального процесу. Ми вважаємо, що шкільна програма має давати дітям знання, які дозволяють успішно скласти ЗНО без зайвих затрат часу та грошей.

 

Індивідуальний підхід: до ведення уроків ми залучаємо вчителів та тьюторів. Це дасть можливість більш якісно опрацювати та, найголовніше, ефективно засвоїти матеріал заняття.

 

Малокомплектні класи до 16 дітей: ми розуміємо, наскільки важлива якісна комунікація з кожним учнем, аби досягнути наших цілей, тому формуємо невеликі класи.

 

Секції, клуби та спільноти для розвитку. Ми даємо можливість розвиватися дітям поза основним навчальним процесом. Кожна дитина зможе обрати для себе клуб чи секцію за власними уподобаннями.

 

Усе це і не тільки ви почуєте під час презентації IT'S SCHOOL. 

Якщо Ви хочете відвідати презентацію, буда ласка, зареєструйтеся.

Замовити зворотній дзвінок
IT STEP SCHOOL
Триває набір у загальноосвітню школу з поглибленим вивченням іноземних мов! Цікаво? Реєструйся!

Цей сайт використовує Cookies

Політика конфіденційності