Комп'ютерна Академія IT Step - повноцінна IT-освіта для дорослих і дітей. Ми навчаємо з 1999 року. Авторські методики, викладачі-практики, 100% практичних занять.

Ви використовуєте застарілий браузер!

Ваш браузер Internet Explorer, на жаль, є застарілим. Ця версія браузеру не підтримує багато сучасних технологій, тому деякі функції сайту можуть працювати з помилками. Рекомендуємо переглядати сайт за допомогою актуальних версій браузерів Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Телефон повинен бути в форматі
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

22 вересня у Києві відбудеться шоста міжнародна конференція з комп’ютерної графіки CG EVENT KYIV 2019.

22 вересня у Києві відбудеться шоста міжнародна конференція з комп’ютерної графіки CG EVENT KYIV 2019.

Місце проведення: UNIT.CITY (Київ, вул. Дорогожицька 3).

Початок: 10.00

CG EVENT - це знакова подія, яка збирає тисячі людей, які працюють у сфері комп’ютерної графіки (анімація, дизайн, ШІ, розробка ігор, 3D візуалізація, моушен дизайн), а також поціновувачів сучасних технологій.

На нинішній конференції заплановано 40 доповідей: від тонкощів створення комп’ютерних ігор та анімації до нюансів роботи у сфері CG та заміни облич акторів за допомогою нейросіток.

На CG Event будуть представлені провідні українські та зарубіжні студії та компанії, які займаються створенням ігор та комп’ютерної графіки: Wargaming, Room 8 Studio, AB Games, Sperasoft, Framestore  (“Гаррі Поттер”, “Вартові Галактики”, “Дедпул 2”, “Той, хто біжить по лезу 2049” та інші), Postmodern Digital (серіал “Чернобиль”, “Марсіанин”, “Сторожова застава”).

“Однією з центральних подій нинішньої конференції у Києві стане виступ Андрія Савінського з лондонської студії Framestore, присвячений фільму “Месники: Фінал”, який вийшов у прокат. Тему візуальних ефектів для кіно також підтримає студія Postmodern Digital, яка готує повномасштабний блок з найрізноманітніших етапів виробництва візуальних ефектів”, - розповідає засновник та організатор CG Event Сергій Ципцин.

А от київська студія Mental Drive (“Бобот та енергія Всесвіту”, “Хайтарма”, “Дике поле”, “Чужа молитва”) навіть продемонструє провокаційні експерименти з нейросітками у сфері кіно та постпродакшена.

І це лише верхівка айсберга, адже окрім ефектів для кіно буде ще величезний блок присвячений тонкощам роботи у сфері CG, серія виступів про штучний інтелект, цикл доповідей про моушен дизайн, рендеринг та анімації. І не тільки.

Також на заході відбудуться майстер-класи київського художника Романа Гуро. А традиційний 2D турнір дозволить забрати реальні “залізні” нагороди, малюючи на швидкість смішні картинки.

 

Головний партнер заходу компанія HP, яка виробляє широкий спектр обладнання, зокрема,  і для комп’ютерної графіки. Технічним партнером конференції стала київська компанія DreamTech, на стенді якої можна буде доторкнутися до заліза з майбутнього.

Для акредитації напишіть у довільній формі на: press@cgevent.pro

У листі зазначте ім’я та прізвище, назву ЗМІ від якого ви хочете акредитуватися, і надайте посилання на ваші публікації/сюжети. Також зазначте, будь ласка, де і коли ви плануєте розмістити матеріал про конференцію.

 

Більш детальна інформація про CG Event:

www.cgevent.com.ua/?p=15120

22 вересня, UNIT.CITY (Київ, вул. Дорогожицька 3). 

Початок івенту: о 10:00

Контактна інформація: 

press@cgevent.pro

pr@cgevent.pro

Замовити зворотній дзвінок
IT STEP SCHOOL
Триває набір у загальноосвітню школу з поглибленим вивченням іноземних мов! Цікаво? Реєструйся!

Цей сайт використовує Cookies

Політика конфіденційності