Комп'ютерна Академія IT Step - повноцінна IT-освіта для дорослих і дітей. Ми навчаємо з 1999 року. Авторські методики, викладачі-практики, 100% практичних занять.

Ви використовуєте застарілий браузер!

Ваш браузер Internet Explorer, на жаль, є застарілим. Ця версія браузеру не підтримує багато сучасних технологій, тому деякі функції сайту можуть працювати з помилками. Рекомендуємо переглядати сайт за допомогою актуальних версій браузерів Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Телефон повинен бути в форматі
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Студенти КА ШАГ у студії DeStyle Studio Lutsk !

⚡️У Академії ШАГ розпочався марафон екскурсій студентів напрямку "Комп'ютерна графіка та дизайн", сьогодні студенти відвідали DeStyle Studio Lutsk.
DeStyle Studio Lutsk - студія, що створює дизайн інтер'єру більш ніж 14 років. ☝️
⚡️У студії DeStyle Studio Lutsk студенти Академії ШАГ познайомились з успішною молодою командою креативних
творців, які є частиною великого механізму студії, який має свою функцію і чітко її виконує.
⚡️Комп'ютерна Академія ШАГ висловлює величезну подяку @Сергей Хомик ??? засновнику у DeStyle Studio Lutsk , який організував і провів змістовну і цікаву лекцію для студентів. Сергій розповів про історію створення DeStyle Studio Lutsk, про професійну розробку дизайну квартир, офісів, котеджів, магазинів, салонів та окремих кімнат.
⚡️Студентів цікавило багато питань стосовно роботи дизайнера. Якими якостями повинен володіти дизайнер, де і як шукати клієнтів, які комп’ютерні програмами застосовуються в роботі, з ким повинно спілкуватися у процесі роботи над проектом, та багато інших.?
Як це відбувалося - дивіться на фото: ??????
Слідкуйте за новинами!

Замовити зворотній дзвінок
IT STEP SCHOOL
Триває набір у загальноосвітню школу з поглибленим вивченням іноземних мов! Цікаво? Реєструйся!

Цей сайт використовує Cookies

Політика конфіденційності